Kladieme kameň na kameň

Budujte veže a stĺpy v životnej veľkosti pomocou Stapelstein Originals. Exkluzívny zvlnený spodný okraj umožňuje niekoľko možností hry. Poskladajte kamene tak, aby ste vytvorili stabilný stĺp, alebo kamene rozložte vlnou nahor a vytvorte kolísajúcu sa vežu. Spojte dva kamene a vytvorte sendvič Stapelstein, v ktorom skryjete poklady alebo na ňom budete balansovať.

Stapelstein kladieme kameň na kameň

Stapelstein balans

Balans

Vybudujte si balančný chodník so Stapelstein Originals. Otočte ich okrúhlou stranou nadol pre zložitejšiu cestu. Urobte si trať po lávovej podlahe, predstavte si balančné kamene nad potokom alebo sa pokúste vyvážiť svoje obľúbené pretekárske auto na vrchole. Použite balančnú dosku Stapelstein na cvičenie rovnováhy alebo ju skombinujte s Originals kameňmi a vytvorte dynamické hojdacie kreslo. 

Točenie sa na mieste

Použite balančné kamene Stapelstein Original ako otáčajúcu sa podložku alebo ako nádobu na točenie obľúbených hračiek vo vnútri. Kameň otočený na boku alebo na zaoblenej strane vytvorí zábavný top. Deti sa môžu zakukliť dovnútra a otáčať sa, alebo sedieť a nechať kamaráta či súrodenca, aby nimi točil on alebo ona.

Stapelstein točenie sa na mieste

Stapelstein triedenie

Triedenie

Usporiadajte balančné kamene Stapelstein a použite každý kameň ako misku na zbieranie predmetov a vytváranie farebných zoskupení. Poproste svoje dieťa, aby vám pomohlo zorganizovať veci do domácnosti: lego, kuchynské ingrediencie, dokonca aj malé ponožky v deň prania. Nezabúdajme na učenie hrou.

Hra s vodou

Všetky produkty Stapelstein sú vodeodolné a vďaka inovatívnemu materiálu EPP a ľahkému dizajnu mimoriadne nadnášajúce vo vode. Nechajte ich plávať na vodnej hladine, naplňte vodou a ošplechnite, alebo použite ako zábavnú nádobu na polievanie vašej záhrady. Upozornenie: Naše výrobky nie sú určené na to, aby slúžili ako plávacie pomôcky.  

Stapelstein hra s vodou

Stapelstein hra so zvukom

Hra so zvukom

Vitajte na hodine hudobnej výchovy. Stapelstein Original vydáva príjemný zvuk, keď naň bubnujete. Použite končeky prstov na vytvorenie vzoru ľahkých dažďových kvapiek alebo použite päste pre silný rytmus. Jemne prejdite rukami po povrchu, aby ste vytvorili zvuk príjemného vánku vetra. Zmeňte zvuky a efekty skladaním rôznymi spôsobmi.

Schovávačka

Skryte rôzne predmety pod Stapelstein balančné kamene a znova ich nájdite. Spojte dva kamene pozdĺž zvlnených okrajov a schovajte väčšie predmety do vratkého vajíčka alebo zoraďte tri prvky, pod jeden položte predmet, zmiešajte ich a vyzvite svoje dieťa, aby našlo svoju hračku. 

Stapelstein schovávačka

Stapelstein hádzanie

Hádzanie

Použite dutú stranu Stapelstein Original na hry ako hádzanie a chytanie. Alebo položte kameň na podlahu, aby ste mierili a hádzali predmety dovnútra. Otočte kameň okrúhlou stranou nahor a hádžte ako frisbee, alebo si zahrajte hru na horúci zemiak.

Prenášanie rôznych predmetov

Skryte rôzne predmety pod Stapelstein balančné kamene a znova ich nájdite. Spojte dva kamene pozdĺž zvlnených okrajov a schovajte väčšie predmety do vratkého vajíčka alebo zoraďte tri prvky, pod jeden položte predmet, zmiešajte ich a vyzvite svoje dieťa, aby našlo svoju hračku. 

Stapelstein prenášanie rôznych predmetov

Stapelstein tvorenie

Tvorenie

Neexistujú žiadne obmedzenia, čo Stapelstein dokáže! Deti aj dospelí môžu pomocou kameňov vytvárať nekonečné množstvo hier či aktivít. Priraďte každej farbe pohyb a vytvorte choreografiu nových tancov na základe prvkov, ktoré si vyberiete. Priraďte ku každému kameňu zviera pre hru šarád, alebo každému priraďte číslo, aby ste si mohli precvičiť matematické cvičenia. Kreslite na kamene kriedou s úplným pokojom, Stapelstein Originals sú plne umývateľné.